Med anledning av de nya restriktionerna som infödes den 29 oktober av FHM har Taekwon-Do Akademins tränare och styrelse beslutat att all träning för de som fyllt 16 år och äldre ställs in fram t o m den 19 november. Detta betyder att alla vuxengrupper kommer för tillfället att pausas. Detta beslut är fattat med hänvisning till ansvar och trygghet gentemot föreningens medlemmar och ledare, men ur den viktigaste synpunkten, med respekt gentemot samhället som behöver solidariskt ta ansvar för att stoppa smittspridningen.

Vi kommer att skicka ut lite träningstips för träning hemma som är ytters viktigt att genomföra för att hålla formen.


Ta ert ansvar som individ och håll er till FHM direktiv:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.

  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.

  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.


Om vi inte gemensamt tar ansvar, och tänker endast på oss själva finns risken att hela samhällets stängs ned.


Observera att beslutet gäller inte våra barn & ungdomsgrupper!!!